+31 (0)223 615744 info@yfh.nl

CHALETS

chalet
offerte-aanvraag

Chalet Aanvraag

Indien gewenst , designradiatoren in de natte ruimtes gekoppeld aan het vloerverwarmingssyteem.

Ruimte 1

Gelieve zo nauwkeurig mogelijk onderstaande velden in te vullen, bij nieuwbouw geld, het totale vloeroppervlak per ruimte ook onder de betimmeringen.

Ruimte 2
Ruimte 3
Ruimte 4
Ruimte 5
Ruimte 6
Ruimte 7
Een moment geduld aub.

Bij de aanschaf van een chalet wordt vaak niet bij de verwarming stilgestaan en wordt uw chalet voorzien van radiatoren verwarming, maar als u, vanuit uw huis situatie vloerverwarming gewend bent, is dit zeker geen vooruitgang. U wilt natuurlijk het hoogst mogelijke warmte comfort.

Vaak wordt u, na aankoop van uw nieuwe chalet, zichzelf pas in een later stadium bewust van het feit dat er grote onooglijke radiatoren voor de verschillende raam partijen staan, dat de doorgang naar uw bed of kast vaak belemmerd wordt door een nogal fors uitgevoerde radiator.

Maar met het Yacht Floor Heating vloerverwarmings-systeem behoort dit allemaal tot het verleden, met dit systeem kan u het comfort behalen zoals u dat in de thuis situatie gewend bent.

Het is zelfs mogelijk het Yacht Foor Heating vloerverwarming-systemen via uw mobiele telefoon te activeren voor vertrek naar uw chalet zodat u altijd in een aangenaam verwarmd chalet binnenkomt.

Zelfs in samengestelde en deelbare chalets is het Yacht Floor Heating vloerverwarmings-systeem toepasbaar dmv onze YFH rvs flex aansluitingen.

Met andere woorden, er is voor de bouwer of fabrikant geen enkel argument om u van vloerverwarming af te laten zien!!!!