+31 (0)223 615744 info@yfh.nl

TUINPADEN

chalet
offerte-aanvraag

Chalet Aanvraag

Indien gewenst , designradiatoren in de natte ruimtes gekoppeld aan het vloerverwarmingssyteem.

Ruimte 1

Gelieve zo nauwkeurig mogelijk onderstaande velden in te vullen, bij nieuwbouw geld, het totale vloeroppervlak per ruimte ook onder de betimmeringen.

Ruimte 2
Ruimte 3
Ruimte 4
Ruimte 5
Ruimte 6
Ruimte 7
Een moment geduld aub.

De mogelijk is aanwezig om uw tuinpaden, vrij te houden van sneeuw en ijs, door de temperatuur tijdens vorst perioden rond de 5°C te houden.

De opbouw bestaat uit een waterdicht isolatie systeem waarop het systeem gemonteerd wordt en vervolgens gevuld met vloeistof met een beschermingsgraad van -41° graden Celsius.

Daarna wordt de bedekking door de hovenier of stratenmaker uitgevoerd zoals zij dat normaal doen, de bedekking kan bestaan uit beton, bestrating, grind, hout, snippers, etc.

Dit systeem werkt alleen als de buiten temperatuur onder de 5° graden Celsius komt, dmv een buitenvoeler wordt een YFH thermomotor op de pompunit geopend en uw tuinpaden worden langzaam aan verwarmd.

Het systeem is uiteraard ook makkelijk en technisch te combineren met de verwarming van al uw buitenterrassen.

Bij grotere installaties waar meerdere groepen nodig zijn word het systeem volledig gescheiden. Er wordt dan een warmte wisselaar geplaatst, het systeem kan ook nog automatisch geregeld worden hetzij door een buiten temperatuurvoeler of via uw mobile telefoon als u zelf in een warm land verblijft gedurende de winter periode.