+31 (0)223 615744 info@yfh.nl

SYSTEEM

Door de goede werking van het Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem  en het hoge comfort, worden onze systemen steeds vaker door vooraanstaande  architecten, naval architects en design bureaus vermeld in de bouwbestekken van nieuw te bouwen woningen, schepen.

Inmiddels varen er ongeveer tussen de 300 en 350 schepen wereldwijd en in alle klimaten met het Yacht Floor Heating verwarming-systeem. (Canada, Alaska, Seattle, Noorwegen, China, Chili, Kroatië, en door geheel Europa.)

Een Yacht Floor Heating vloerverwarmings-systeem is vloeistof gevuld en een volledig “custom design” hoofd verwarmings-systeem, waarmee alle aan boord gesitueerde vertrekken apart in temperatuur geregeld kunnen worden.

De YFH vloerverwarmings-systemen kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de klant, bv het aanwarmen van dekken, het ont-ijzen van railing systemen, “knuffel’ wanden en het integreren van bv handdoek radiatoren.

Alle te gebruiken materialen worden door Yacht Floor Heating in eigen beheer geproduceerd onder CE norm en uiteraard met de hoogste kwaliteit.