+31 (0)223 615744 info@yfh.nl

ONTWERP

Het ontwerp van een Yacht Floor Heating vloerverwarmings-systeem wordt gedaan aan de hand van het door u verstrekte vloerplan waarop wij alle ruimten duidelijk kunnen aflezen en in meten. Bij uw aanvraag maakt u ook aan ons bekend het type isolatie (mineraal of PUR), gebruikte glas soort (enkel of dubbel) en eventueel de isolatie waarden, het aantal vloerluiken en uw eventuele overige wensen, bv kuip, dek of handrail verwarming. Na deze gegevens ontvangen te hebben, berekenen wij per vertrek het benodigde thermische vermogen, het gaat hierbij om de verblijf tijd per specifiek vertrek en de toepassing van het vertrek.

De warmteverlies berekeningen worden uitgevoerd conform NEN-EN 1264, waarbij is uitgegaan van een laagste buitentemperatuur van -6ºC en een gelijktijdige windaanval van 10 meter per seconde inclusief een aanwarmtoeslag van 3 W/m² accumulerend oppervlak.

Uitgaande van bovenstaande gegevens calculeren wij de netto hoeveelheid YFH vloerverwarmings-slang, groepen per vertrek, totaal aantal groepen en het benodigde thermisch vermogen in kW voor uw object, al deze gegevens resulteren uiteindelijk in een CV ketel advies en een totaal prijs welke u beide terug kan vinden in onze offerte.