+31 (0)223 615744 info@yfh.nl

SYSTEEM

De goede werking van het Yacht Floor Heating vloerverwarmings-systeem hangt voor een groot deel af van de geplaatste warmte bron aan boord van het te verwarmen object.

Er dient voldoende thermische capiciteit aanwezig te zijn, voor het optimaal functioneren van het Yacht Floor Heating vloerverwarmings-systeem. In de offerte vindt u ons ketel advies.

Alle vertrekken zijn gekoppeld aan de YFH “direct injectable” pompunit, deze zijn per vertrek voorzien van YFH thermo motoren.

In alle vertrekken dient door derden een ruimte thermostaat te worden gemonteerd, welke de YFH thermo motor(en) voor dat specifieke vertrek aanstuurd. Bij te koud, “OPEN” en bij te warm, “DICHT“.

Het uiteindelijke resultaat is, dat alle vertrekken met een eigen thermostaat, feilloos de door u ingestelde temperatuur bereiken.

Prakties zou het dan zo geregeld kunnen zijn, dat bv een slaapvertrek door u is ingesteld op de thermostaat, op 12º C maar de aangrenzende badkamer op 24º Celsius en bv een salon op 22º C en een eventueel gasten verblijf 17º C.

Het totale warmte en vochtigheid beeld in de diverse vertrekken is op deze manier het meest effectief en super comfortabel !!!