+31 (0)223 615744 info@yfh.nl

JACHTEN

yacht
offerte-aanvraag

Indien gewenst , designradiatoren in de natte ruimtes gekoppeld aan het vloerverwarmingssyteem.

Ruimte 1

Gelieve zo nauwkeurig mogelijk onderstaande velden in te vullen, bij nieuwbouw geld, het totale vloeroppervlak per ruimte ook onder de betimmeringen.

Ruimte 2
Ruimte 3
Ruimte 4
Ruimte 5
Ruimte 6
Ruimte 7
Een moment geduld aub.

Yacht Floor Heating probeert met al uw wensen rekening te houden, uw te verwarmen object moet na onze oplevering aan u, voldoen aan onze warmte technische eisen.

Dat wil zeggen de door ons berekende temperaturen behalen, en “last but not least” , het gewenste warmte comfort behalen.

Bij de aanschaf van een jacht wordt vaak niet bij de verwarming stilgestaan en wordt uw jacht voorzien van radiatoren of luchtverwarming, maar als u vanuit uw huis situatie vloerverwarming gewend bent, is dit zeker geen comfortabele vooruitgang.

Vaak wordt u, na aankoop van uw nieuwe jacht, zichzelf pas in een later stadium bewust van het feit dat er grote onooglijke radiatoren op de verschillende wanden en bedden gemonteerd zijn, dat de uitstroom openingen tbv de radiator feitelijk te klein zijn.

Maar met het Yacht Floor Heating vloeistof gevuld behoord dit allemaal tot het verleden, met dit systeem kan u het comfort behalen zoals u dat in de thuis situatie gewend bent.

Het is zelfs mogelijk het Yacht Foor Heating vloerverwarmingssysteem te activeren voor vertrek naar uw jacht, zodat u altijd in een verwarmde omgeving binnenkomt.

Met andere woorden, er is voor de scheepswerf of fabrikant geen enkel argument om u van Yacht Floor Heating vloerverwarmingssystemen af te laten zien!!!!