+31 (0)223 615744 info@yfh.nl

TRAILERS

truck

offerte-aanvraag


Indien gewenst , designradiatoren in de natte ruimtes gekoppeld aan het vloerverwarmingssyteem.

Ruimte 1

Gelieve zo nauwkeurig mogelijk onderstaande velden in te vullen, bij nieuwbouw geld, het totale vloeroppervlak per ruimte ook onder de betimmeringen.

Ruimte 2

Ruimte 3

Ruimte 4

Ruimte 5

Ruimte 6

Ruimte 7

Een moment geduld aub.

COMMERCIËLE TRAILERS

Voor commerciële vervoerders heeft Yacht Floor Heating aparte verwarmingssystemen ontwikkeld , de systemen zijn geschikt voor een groot aantal verschillende branches zoals bloemen, planten, bollen, kunst, brood, food en non food trailers en specials bedoeld voor promotionele doeleinden etc. etc.

Wij hebben voor alle commerciële vervoerders passende oplossingen waar het verwarming betreft en waar een gelijkmatige temperatuur ten aanzien van de te vervoeren goederen vereist is.

Het is zelfs mogelijk om uw trailer automatisch te verwarmen voor deze vertrekt of geladen moet worden.

Met het Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem worden veelvuldige schades ontstaan door hete luchtverwarming opgelost!!

All Yacht Floor Heating verwarmingssystemen zijn vloeistof gevuld en beschermt tegen vorst to 41ºC…!!!!

MOBILE HOMES

Bij de aanschaf van een mobile home wordt vaak niet bij de verwarming stilgestaan en wordt uw trailer voorzien van hete luchtverwarming, maar als u vanuit uw thuis situatie vloerverwarming gewend bent, is dit zeker geen comfortabele vooruitgang.

Vaak wordt u, na aankoop van uw nieuwe mobile home, zichzelf pas in een later stadium bewust van het feit dat er grote onooglijke radiatoren voor de verschillende raam partijen staan, dat de doorgang naar uw bed of kast vaak belemmerd wordt door een nogal fors uitgevoerde radiator.

Mogelijk wordt u 24 uur per dag geconfronteerd met het constante geluid van hete luchtverwarming, droge mond en ogen.

het Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem behoord dit allemaal tot het verleden, met dit systeem kan u ruimte winst en het comfort behalen zoals u dat in de thuis situatie gewend bent.

Het is zelfs mogelijk het Yacht Foor Heating vloerverwarmingssystemen te activeren voor vertrek naar uw mobile home zodat u altijd in een verwarmde omgeving binnenkomt.

Zelfs in samengestelde en deelbare trailers/mobile homes en pop-out boxen is het Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem toepasbaar dmv onze YFH rvs flex aansluitingen.

Met andere woorden, er is voor de bouwer of fabrikant geen enkel argument om u van Yacht Floor Heating vloerverwarming af te laten zien!!!!