+31 (0)223 615744 info@yfh.nl

WONINGEN

Woning
offerte-aanvraag

Indien gewenst , designradiatoren in de natte ruimtes gekoppeld aan het vloerverwarmingssyteem.

Ruimte 1

Gelieve zo nauwkeurig mogelijk onderstaande velden in te vullen, bij nieuwbouw geld, het totale vloeroppervlak per ruimte ook onder de betimmeringen.

Ruimte 2
Ruimte 3
Ruimte 4
Ruimte 5
Ruimte 6
Ruimte 7
Een moment geduld aub.

Steeds meer vraag ontstaat er naar een vloeistof gevuld vloerverwarmingssysteem met een geringe opbouw hoogte.

Yacht Floor Heating heeft nu een dergelijk systeem waarbij de opbouwhoogte in woningen, maximaal 18 mm bedraagt, mits geplaatst op een vlakke ondervloer.

Het Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem wordt regelmatig opgenomen in de bouwbestekken van architecten en ontwerpers.

Toepassing is vooral bedoeld voor woningen met houten vloeren, bv de begane grond, een zolder of tussen verdieping of een enkele badkamer waar de vloer niet verwijderd wordt.

Maar steeds meer wordt Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem als custom made droogbouw systeem toegepast ivm met de zeer geringe opbouwhoogte in bv de situatie waar men bestaande cement deck en/of tegelvloeren heeft en het bezwaarlijk is deze te verwijderen en opnieuw te storten.

Niet altijd, maar veelal word er een goedkope interieur plaat van 18mm op de bestaande vloeren gemonteerd, waar wij vervolgens het Yacht Floor Heating vloerverwarmingssysteem inbrengen.

Sterkte en warmte overdracht word verkregen door de vloer na de montage van het systeem, af te gieten met YFH epoxy, zodat er feitelijk een super sterke en vloeistof dichte composiet vloer  is ontstaan.

Ons systeem onderscheid zich van de normale droogbouw systemen in de opbouw hoogte van slechts 18mm! daar waar vergelijkbare systemen vaak al gauw minimaal aan de 60 mm hoogte komen…….!!!

Uiteraard hebben wij ervaring met diverse uitgevoerde projecten, variërend van 4 verdiepingen tellende villa’s tot en met badkamers met een vloeroppervlakte van 4 m²!!!